Recepten, Voorgerecht

Italiaanse tomatensoep

Bereidingstijd: 20 minuten  

Hoeveelheid: 4 personen

Ingrediënten

2 flessen passata di pomodoro, eventueel variant met basilicum

1 blik tomatenstukjes

Bouillonblokje

Kookroom

Toppings:

Extra vergine olijfolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaten,

Basilicum, parmiggiano reggiano

Stap 1.

Maak 1 liter groentebouillon. 

Stap 3.

Voeg daarna de kookroom toe en laat de room heel kort koken, niet te lang want dan gaat het schiften. 

Stap 2.

Verwarm in een grote pan de passata. Voeg daarna de bouillon en de tomatenstukjes toe. Breng het geheel aan de kook en laat het een kwartier op laag vuur doorkoken.  

Stap 4.

Voeg naar smaak de bovengenoemde toppings toe. 

Eet smakelijk!

Producten

Mauris torquent mi eget et amet phasellus eget ad ullamcorper mi a fermentum vel a a nunc consectetur enim rutrum. Aliquam vestibulum nulla condimentum platea accumsan sed mi montes adipiscing eu bibendum ante adipiscing gravida per consequat gravida tristique litora nisi condimentum lobortis elementum. Ullamcorper ante fermentum massa a dolor gravida parturient id a adipiscing neque rhoncus quisque a ullamcorper tempor.Consectetur scelerisque ullamcorper arcu est suspendisse eu rhoncus nibh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *