Hoofdgerecht, Recepten

Saltimbocca

Bereidingstijd: .. minuten  

Hoeveelheid: 4 personen

 

Ingrediënten

4 kalfsschnitzels

4 plakjes parmaham

16 salieblaadjes

Zout en peper

2 el bloem

2 el boter

0,25 ml wijn

Bereidingswijze

Stap 1.

De kalfschnitzels platdrukken en beleggen met een plakje ham.

Stap 3.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten ca 3 minuten, afhankelijk van de dikte van de schnitzels. 

Stap 2.

De Salieblaadjes over de ham verdelen. De schnitzels dubbelvouwen en vaststeken met een houten prikker. Bestrooien met zout en peper en door de bloem wentelen. 

Stap 4.

Haal de schnitzels uit de pan en blus de pan af met de witte wijn en breng dit op smaak met peper en zout.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *